Sprøjtesåning

Præcision og miljøvenlig sprøjtesåning

Maskine til sprøjtesåning

Efterspørger du sprøjtesåning? Vi har hos ALK Maskinservice bygget en sprøjtesåmaskine der gør det muligt at tilså svært tilkommelige steder med maskiner som f.eks. jordvolde og skråninger. Vores sprøjtesåmaskine er designet med en avanceret teknologi, der gør det muligt at nå de mest svært tilkommelige områder. Maskinen er udstyret med en precision-spray-teknologi, der giver dig mulighed for at få en jævnt fordelt såning, uanset hvor svært det måtte være.

Vi hos ALK Maskinservice har en stærk overbevisning om, at vi skal beskytte vores miljø, og vi tror på, at vores fremtid afhænger af vores evne til at bevare naturen. Derfor bruger vi kun de bedste naturlige produkter til vores sprøjtesåning, så du kan være sikker på, at du ikke udsætter dit område for skadelige kemikalier. Vores produkter er 100% biologisk nedbrydelige, så de ikke efterlader nogen form for skade på jorden eller dyrene, der lever på den. Vi stræber efter at levere den bedste service til vores kunder, mens vi samtidig tænker på vores planet. Lad os hjælpe dig med at skabe et grønnere og sundere miljø.

Kontakt os om sprøjtesåning

Vil du høre mere om sprøjtesåning? Så er du velkommen til at kontakte os på mail: alk-maskinservice@outlook.dk eller på telefon: (+45) 23 70 41 23. Vi ser frem til at høre nærmere om, hvordan vi kan hjælpe.

Tilmeld dig såning

Her kan du tilmelde dig såning af vildtstriber og blomster/faunastriber. Gør venligst opmærksom på hvad du ønsker i antal meter.